Tanulmányi, kulturális rendezvény -mozilátogatás

Csipet-csapatunk már nem is olyan csipetke. Az elmúlt pásztorjátékunk alkalmával ismét újabb gyerekekkel bővült. Évekkel ezelőtt kaptuk ezt a nevet Jutka tanár nénitől, MI, akik szívesen részt veszünk bármilyen egyházi eseményen. Legyen az Pásztorjáték, Keresztút vagy Szentmise.

A legutóbbi pásztorjáték másabb, különlegesebb volt számunkra, és ahogy a gratulációkban hallottuk, a nézők számára is. Az élő állatok díszletével körülvéve, valahogy mi is jobban „éltünk” a játékunkban.

A téli szünetről visszajövet Judit tanár néni kérdezte: „No, a pásztorjáték jutalmaként pizzázni vagy mozizni szeretne a Csipet-csapat?” Pár nap elteltével újabb kérdést tett fel nekünk. „Ki milyen pizzát kér, és milyen filmet szeretne nézni?”

Külön busz vitt bennünket a moziba, ahol pattogatott kukorica és üdítő várt már ránk. Még azt is megkérdezték tőlünk, hogy indíthatják-e a filmet. Ez a film tényleg csak ránk várt. És itt még nincs vége… A pizzériába érkezve már vártak bennünket a finom illatok és persze a pizzák, amiket jóízűen, nevetgélés és beszélgetés közben ettünk meg.

A templomban többször szoktuk hallani: „Isten fizesse meg!” És ha belegondolunk…

Ezért különleges a mi Csipet-csapatunk, mert a 7 évestől a 14 évesig, fiú és lány, mind együtt, közös hangon, jól tudjuk érezni magunkat.

Judit tanár nénitől sokat hallottuk a felkészülés közben és a pásztorjáték után is, hogy köszöni a munkánkat.

Most pedig mi szeretnénk neki megköszönni, hogy ilyen odafigyeléssel és szeretettel szervezett nekünk ismét egy közös délutánt.

!

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support