Tanulmányi, kulturális rendezvény 22.

  1. január 29.

Kirándulásunk célpontja a Campona üzletközpont volt, ahol első utunk a Tropicariumba vezetett. Az állatkert lakói között cápákat, aligátorokat, egzotikus hüllőket és kétéltűeket, kis majmokat, madarakat és több ezer színes halfajt tekinthettek meg a gyerekek. A cápaakvárium alatt húzódó 12 méteres látványalagútban karnyújtásnyira csodálhatták meg a tigris- és barna cápákat. A rájasimogató akváriumban a rájákat simogathatták meg. Nagyon tetszett tanulóinknak az esőerdő részen az aligátorok felett eleredő trópusi eső. A szakszerű és érdekes idegenvezetés során sok érdekességet és izgalmas tényeket tudhattak meg a gyerekek a Tropicarium állatairól.

Következő állomásunk a Campona KockaPark volt, ahol a lenyűgöző LEGO építmények a hatalmas terepasztalokon és a tengernyi LEGO kockát biztosító játszóház varázsolta el a gyerekeket. Láthattak valósághű épületeket, működő járműveket, filmjeleneteket, diorámákat, életképeket, illetve megannyi érdekes látnivalót a sokféle építőelemből. A kiállítás megtekintése tartalmas és izgalmas élményt, a játszóház pedig igazi játékélményt biztosított tanulóinknak.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support