Intézmények közti kapcsolatfelvétel – 2020.01.10.

A találkozón 3 balatoni és 3 tiszaújvárosi pedagógus vett részt. Már ismerősként köszöntöttük egymást és értékeltük a két éves közös program tapasztalatait.

A pályázat megvalósítása során hat alkalommal vehettek részt a két intézmény tanulói és pedagógusai kétnapos személyes találkozón és egy alkalommal közösen táborozhattak négy napig Mátrafüreden. A kétnapos találkozókat úgy szerveztük, hogy a gyerekek eljuthattak három helyszínre is: a főpályázó intézmény csoportja négyszer Tiszaújvárosba látogatott, a tiszaújvárosiakat pedig egyszer a székhelyiskolában Balatonban, egyszer pedig a tagiskolában Borsodszentgyörgyön láttuk vendégül.

A programokat úgy állítottuk össze, hogy az tükrözze a vendéglátó iskola arculatát, a gyerekek jól érezzék magukat, a kulturális és sporttevékenységek során alkalmuk legyen egymást megismerni. A tábor is alkalmat adott ilyen programok szervezésére.

Örülünk, hogy a pályázat során eljuthattunk gyermekeinkkel új helyekre, megismerkedhettünk más iskola tanulóival és pedagógusaival. A szép élmények közben új kapcsolatok, barátságok szövődtek, amelyek még később is élni fognak.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support