Kézműves nap

  1. december 17-én bevont tanulóink számára karácsonyi kézműves foglakozást szerveztünk., ezzel is segítve a karácsonyi hangulat megteremtését a szívekben, az otthonokban, az iskolában. A résztvevő pedagógusok előre elkészítették a karácsonyi díszek és ajándéktárgyak mintadarabjait, melyek segítették a gyerekek munkáját. A tanárok segítséget nyújtottak ötleteket adtak minden gyereknek. Különböző technikákkal téli képek is készültek, melyek szintén hozzájárultak a karácsonyi hangulathoz. Voltak olyan tanulók, akik önálló ötlet alapján dolgoztak. Nagyon szép munkák készültek.

Munka közben karácsonyi dalokat hallgattunk, énekeltünk, beszélgettünk, és egy kis szaloncukor is előkerült. A gyerekek nagy élvezettel vettek részt az ajándék készítésben, és sok szép darab született. A maguk készítette díszeket, ajándékokat hazavihették, hogy otthon díszíthessék a karácsonyfát vele, illetve megajándékozhassák családtagjaikat, a rajzokat az iskolában helyeztük el.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support