Mazsaroff-emlékkiállítás

  1. szeptember 24-én tanulóinkkal megtekintettük a A miskolci Mazsaroff Miklós-díjas képzőművészek kiállítását a Felsőzsolcai Közművelődési Intézet és Városi Könyvtárban.

Ennek a tárlatnak kiállító művészei erőteljesen kötődnek Miskolchoz. A városhoz, annak kultúrájához, képzőművészetéhez, azon egyszerű oknál fogva, hogy többségük itt született, itt nőtt fel, itt kezdett foglalkozni képzőművészettel és az elmúlt egy évtizedben megkapták a miskolci Mazsaroff Miklós-díjat. Tehát a Mazsaroff-díjas alkotók kiállítását láthatják, olyan fiatal művészek alkotásait, akik valamilyen módon kapcsolódnak Miskolchoz és a képzőművészet teszi ki életük nagy részét. Olyan fiatal alkotók, akiknek már van egyéni stílusa, gondolati világa és elképzelése a művészetről. Különböző emberek, különböző stílusú, technikájú alkotók csoportos, közösségi tárlata, mely egy kis szeletét mutatja a jelenkori, velünk élő magyar képzőművészetnek.

Nagyon érdekes, elgondolkodtató képeket láthattunk. Szép élmény volt.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support