Kiss Kata koncert

Tanulóinkkal megtekinthettük a Kiss Kata Zenekar koncertjét.

Ez az együttes egyedi módon ötvözi a magyar népzenét a modern stílusirányzatokkal, a popot, a rockot, a jazzt és a rapet házasítja a magyar népi kultúra örökül ránk hagyott kincseivel.

Zenéjük célja, hogy a fiataljaink ne engedjék el a fülük mellett a népdalokat, emellett pedig, hogy  összefogja a magyarságot és erősítse a nemzeti identitást.

Tanulóink pillanatok alatt együtt éltek a zenekarral. Szemüket le sem véve az előadókról, tapsoltak, énekeltek, vonatoztak, táncoltak. Ugyanis a zenekar nem csak egyszerűen koncertezik. Műsoraikat tánccal színesítik.

A táncnál ugyanaz az elv, mint a zenénél, a hagyományt követő néptáncos jelenlét párosul a modern táncvilággal. Így kerül a Kiss Kata Zenekar zenéje és a néptánc tökéletes harmóniába a közönséggel.

Reméljük nem ez volt az utolsó találkozásunk az együttessel. A gyerekek nagyon élvezték az előadást, ezt a véget érni nem akaró taps is bizonyította.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support