Kapcsolatfelvétel a két intézmény pedagógusai között – Felsőzsolca

A testvériskolai kollégákkal előre egyeztetett

időpontban találkoztunk Felsőzsolcán. A személyes kapcsolatfelvételt több telefonos egyeztetés előzte meg, majd találkoztunk a Fenntartó által szervezett tájékoztatón. Az iskolai kapcsolatfelvételnél szívélyes fogadtatásban volt részünk, ahol a pályázatban lévő pedagógusokkal áttekintettük a közös feladatokat. Különös hangsúlyt fektettünk a pályázatban megfogalmazott célokra, feladatokra, amely a gyermekek nevelését, minőségi oktatását segíti elő.

Meghatároztuk az iskolákra vonatkozó szakmai feladatokat, amelyek közös kapcsolódási pontok a pályázat ideje alatt. Előny volt, hogy mindkét iskola „pedagóguscsapata” pályázati tapasztalattal rendelkezik, így a közös programokból a legjobbat szeretnénk nyújtani a gyerekeknek a projekt ideje alatt.

A második találkozóig megbeszéltük, hogy a személyestalálkozókra és a táborra kidolgozzuk a részletesebb programokat és az előadások témáját, ill. közben e-mailben, telefonon tartjuk a kapcsolatot.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support