Tantárgyfejlesztés – verseny

A gyerekeknek régi ígéret volt, hogy versenyt szervezünk egy matematikai képeséget fejlesztő játékból. Erre a Sodoku- játékot választottuk. Nagyon sok foglalkozást kezdtünk ezzel a játékkal, ezért választottuk ezt.

A Sodocu – verseny menete: Egy foglalkozáson közkívánatra minden csoportban megszerveztük a Sodocu-versenyt.  Ez a logikai fejlesztő játék nagyon népszerű a gyerekek között. A csoportokban időre kellett azonos rejtvényeket megoldani. Az első 3 helyezett – a leggyorsabbak –  a csoportból továbbjutott a döntőbe. Ezt egy másik délután, külön időpontban rendeztük meg. Zsűrizni az iskola DÖK képviselői közül hívtunk meg tanulókat, illetve a matematika szakos felsős tanár volt a zsűri elnöke. A “Sodocu-király” 20 perc alatt oldotta meg a döntőben a rejtvényt, nagyon nagy tapsot és oklevelet kapott ezért a szép teljesítményéért. A többi, döntőbe bekerült versenyzők is oklevélben részesültek.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support